top of page

 

 

 

Meubilair op deze foto's is gemaakt in opdracht van B+O Architecten B.V.

Wat en hoe

Ons doel is het maken van kwalitatief hoogwaardige meubels op maat en interieurs die precies passen bij uw specifieke wensen en eisen. ​Wij werken handmatig op ambachtelijke wijze waarbij we gebruik maken van moderne apparatuur en technieken.​ Wij werken uitsluitend met materialen die aan onze doelstelling bijdragen.

Wij hebben uitgebreide ervaring met verschillende materialen en geven indien gewenst persoonlijk advies op het gebied van functionaliteit, design, uitstraling en ergonomie. In overleg komen we tot een geschikt ontwerp en keuzes ten aanzien van vormgeving, materiaal- en kleur. Elk design meubel op maat voeren wij op de millimeter nauwkeurig uit. ​Benader ons gerust vrijblijvend met uw vragen!​

Onze meubels zijn voor iedereen bestemd die specifieke wensen heeft ten aanzien van zijn interieur, wat niet kant en klaar te koop is. Voor wie wil dat een meubel of complete (bedrijfs) inrichting in perfectie vervaardigd wordt, rekening houdend met alle omstandigheden waar het product in moet passen.​ ​

Onze wens is dat het ambacht van het meubelvak blijft voortbestaan, naast de productiematige meubelen en interieurs die we veel tegenkomen.

Bedrijfs- en winkel interieur​

​Wij hebben jarenlange, veelzijdige ervaring op het gebied van praktijkinrichtingen voor artsen, apothekers en fysiotherapeuten en ook met interieur van kantoor- en winkelpanden. Vaak in opdracht van architecten, maar ook direct in opdracht van een ondernemer.

​​

Particulieren

Voor iedereen met specifieke wensen maken wij precies wat er gevraagd wordt. Dit kan een eenvoudige tafel zijn die past bij een bestaand meubel maar ook bijvoorbeeld een volledig zelf- of samen met ons ontworpen keuken, kast of kastenwand, badkamermeubel of trap op maat. Alles is mogelijk!

bottom of page