top of page

Een meterkast ontworpen en gemaakt van vloer tot plafond (meer dan 3 meter hoog) die net iets ruimer dan standaard is hierdoor extra opbergruimte tot plafondhoogte. Uitgevoerd in eiken fineer op multiplex.

Een uitschuifbare tafel en een bijpassende bank van eiken

Een ergonomisch verantwoord ledikant ontworpen in de vorm van een huisje. Door de hoogte van het bedje hoeft men niet bukkend te tillen zoals bij gebruikelijk ledikantjes. De zijkant kan naar beneden geschoven worden. Gemaakt van geschilderd MDF:

Een keuken vervaardigd volgens ontwerp (B+O Architectuur en Interieur B.V..  Deze foto is gemaakt gedurende de uitvoering, nog in onze werkplaats.

In opdracht van B+O Architectuur en Interieur B.V. een keuken gemaakt van massief eiken met natuursteen blad

Precies passend in de ruimte een keuken ontworpen en gemaakt in 2 kleuren met een composiet grijs aanrechtblad (tussen het houten en witte deel zit een stuk dragende muur van 60 cm diep waarvoor deze oplossing is bedacht):

Naar ontwerp van B+O Architectuur en Interieur B.V. voor een opdrachtgever in Zwolle een keuken uitgevoerd in beuken met natuurstenen blad en rvs plint

 Langs een verhoogd gedeelte in een woonkamer een kast ontworpen en uitgevoerd die als afscheiding, kast en tevens als ballustrade dient. Door de openheid van de kast wordt een lichte en ruimtelijke uitstraling in de kamer behouden. Aan de onderzijde van de kast een dicht paneel met 1 deurtje zonder handgreep, waarmee toegang onder de verhoogde vloer. Tevens trap bekleed met treden van eikenhout:

Een salontafel van amazakoue-fineer op berken multiplex

Een bureau (tevens bruikbaar als tafel) van beplakt HPL in 2 kleuren met tussen het blad opbergruimte in A4 en A3 formaat (kastje erachter van geverfd MDF)

In opdracht van B+O Architectuur en Interieur B.V. een zebrano keuken gemaakt met betonnen blad:

Een ondiepe boekenkast en tv-meubel van geschilderd MDF met greeploze deurtjes

TV meubel van gefinineerd zebrano met laden voor dvd's

Tuinbankje van beton-multiplex

Keuken in opdracht van B+O Architectuur en Interieur B.V.

TV meubel van eikenfineer met 2 laden en een klep

TV meubel van zebrano

Portfolio particulieren

bottom of page